Najnovšie recenzie zo sekcie Predlžovacie káble
Blow PR-160 98-061
Pridané: 11. marca 2023
(naposledy upravené 12. marca 2023)
Zakúpený v rd-rightdeal
Produkt splna vsetky ocakavania.
Super - silny kabel
Ja som tovzaplatil dva razy na dobierku a v hotovosti
- Vzhlad
- diaľkovo ovládané
- 5 zásuviek
- 3 metrový kábel
Vhodné na miesta kde sa neviete ľahko dostať napriek tomu si viete zariadenia pozapínať-povypínať. Je vyrobený z tvrdého plastu.
Edit:Po 2 mesiacoch sa začala predlžovačka samovoľne odpájať-vypínať , v obchode ju okamžite vymenili, snáď to bola výnimka.
Edit 2:Po 18.mesiacoch je opäť nefunkčná, nejde prúd do zásuviek, išiel na záručný servis.
- Dĺžka
Kvalitný kábel,niet čo o ňom vypisovať
- Farebné rozlíšenie jednotlivých zásuviek mi zjednodušuje manipuláciu s predlžovacím kábelom
dobre posluzi nasim potrebam
zatial ziedne negativne skusenosti sproduktom
- Spokojnosť
- Dobrá kvalita, bezkonkurenčná cena
- Žiadna
- Štvorzásuvkový kábel
Predlzovacka ma rovnu zastrcku co je super, je k nej aj nalepovaci uchyt. Ma vela zasuviek a do tychto zasuviek date hociako velke zastrcky.
vypneš a zapneš len to čo chceš
Čistá katastrofa,čínsky šmeid prebaleny v Poľsku,určite nekupovať
predlžovací kábel splnil moje očakávania
- Produkt nemá nevýhodu, MALL ako obchod áno.
Nejde ani tak o ten kábel, ten bol za dobrú cenu a službu urobí, ide o MALL.sk ako obchod. Kábel som si objednal do predajne na Galvaniho ulici preto lebo: A- mám to poruke, B- je to rýchlo, C- dá sa platiť v hotovosti. V čase môjho príchodu do predajne prebiehala jej demontáž - strašný buchot - nebolo počuť vlastného slova. MALL ruší všetky kamenné predajne, čím prichádzam o výhody uvedené v bodoch A, B, C a stane sa tak ďalším anonymným internetovým obchodom, takže ja s ním končím.
Som velmi spokojny.
- Kvalita, Solight
Odporúčam
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »